ПРИЗИВ БЛАГОДАТИ СВЕТОГ ДУХА НА ПОЧЕТКУ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Share This
Tags

У недељу, 17. септембра у Храму Св. великомученика Георгија у Сомбору, Светом Литургијом је началствовао протојереј Александар Лазић уз саслужење ђакона Дејана Новаковића.
У току свете Литургије, а по благослову Његовог Преосвештенства Епископа новосадског и бачког Господина Иринеја, извршен је чин Молепствије у почетку школског рада или како често кажемо Призива благодати Пресветога Духа на почетку школске године.

ФОТОГАЛЕРИЈА

У  Храму Св. рођења  Светог Јована Претече  у Сомбору, Светом Литургијом је началствовао презвитер Срђан Нешић .

ФОТОГАЛЕРИЈА

Кљајићево- Свету Литургију је служио протонамесник Бошко Симић.у оквиру Свете Литургије је служено Молепствије о почетку школског рада.

ФОТОГАЛЕРИЈА

 

 

Сивац- У недељу петнаесту по Духовима, 17. септембра 2017. године, у Светониколајевском храму, Свету Литургију служио је презвитер Стојан Марић. Након Литургије, по благослову Његовог Преосвештенства Епископа бачког Господина др Иринеја, извршен је и чин Молепствија за почетак школскe године. Уз пригодну беседу свештеник се обратио присутној деци, њиховим родитељима и просветним радницима. Свој деци су на крају подељени слаткиши, које је даровао господин Велимир Потпара са породицом.

 

ФОТОГАЛЕРИЈА