Објављено: Пет, дец 26th, 2014

ПРИЈАТЕЉИ СРПСКОГ ПРАВОСЛАВНОГ ЦРКВЕНОГ РАДИЈА „БЛАГОВЕСНИК“, ЦРКВЕНЕ ОПШТИНЕ СОМБОРСКЕ

Share This
Tags

 
DSC0409.jpg
Наш рад помажу пријатељи:

СБЕРБАНК а.д. Србија

ЈКП „ВОДОКАНАЛ“ – Сомбор

ЈКП „ПАРКИНГ СЕРВИС СОМБОР“ – Сомбор

Туристичка организација града Сомбора

Скупштина општина сомборка